Rene Tammist

Seotud videod

03.12.2018 Konverents "Eesti ettevõtete DNA", Rene Tammist

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammisti tervitus konverentsil „Mida ütleb majanduse väljavaadete kohta Eesti ettevõtete DNA?”.

Arenguseire Keskuse ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi korraldasid 20. novembril 2018 konverentsi „Mida ütleb majanduse väljavaadete kohta Eesti ettevõtete DNA?”. Konverentsil tutvustati esmakordselt Eesti tootlikkuse arengustsenaariume aastaks 2035 ning esitleti Tartu Ülikooli teadlaste tehtud uurimistööd „Eesti ettevõtete osalemine globaalsetes ja lokaalsetes väärtusahelates“, mis on esimene sissevaade Eesti ettevõtete n-ö DNAsse.

Vaata veel

Seotud üritused

22.10.2020 Suur vesinikupäev „Kas Eesti on vesinikurongist maha jäämas?”

Kui fossiilsetest kütustest tulevikus loobutakse, siis kas alternatiivi pakub vesinik? Milliseid rolle saab vesinik energiasüsteemis täita? Millised on vesiniku kasutuselevõtuga kaasnevad plussid ja miinused? Kuidas viia vesinikutehnoloogiad masskasutusse?

20.11.2018 Konverents "Mida ütleb majanduse väljavaadete kohta Eesti ettevõtete DNA?"

Arenguseire Keskus korraldas koostöös Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumiga konverentsi „Mida ütleb majanduse väljavaadete kohta Eesti ettevõtete DNA?”, kus tutvustati esmakordselt tootlikkuse uurimissuuna tulemusena valminud tootlikkuse arengustsenaariume ning esitleti Tartu Ülikooli teadlaste tehtud uurimistöö „Eesti ettevõtete osalemine globaalsetes ja lokaalsetes väärtusahelates“ tulemusi, mis on esimene sissevaade Eesti ettevõtete n-ö DNAsse.

Vaata veel
×

Liitu uudiskirjaga

Soovid püsida kursis maailma ja Eesti suundumustega? Kord kuus saadame uudiskirja tellijatele ilmunud uuringud, raportid, blogipostitused. Uudiskirjas tutvustame ka trendiraporti “Pikksilm” uusi artikleid, mis keskenduvad põhjalikumalt mõnele olulisele suundumusele.